(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Новій вулиці у м. Сквира, на честь захисників рідного краю, присвоєно назву - Героїв Сквирщини.

Дата публікації 21.11.2016 15:46:17
 

Сквирською міською радою прийнято рішення сесії Сквирської міської ради 09 квітня 2015 року за №1384-63-VI «Про розроблення детального плану території земель запасу Сквирської міської ради для розміщення присадибних земельних ділянок учасникам АТО в м.Сквира, об’єктів інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури, озеленення».

На замовлення Сквирської міської ради, як вимагає Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності» через організацію ТОВ «Будпроект м. Сквира» розроблено детальний план території під будівництво групи одноквартирних житлових будинків садибного типу між вулицями Ковельмана та Самгородецька (масив «Куликівка») в м. Сквира Київської області. Даний детальний план пройшов громадські слухання та був розглянутий на містобудівній раді. Після чого винесений на розгляд сесії Сквирської міської ради та прийнято рішення про затвердження детального плану території. Ділянка ДПТ знаходиться в південно – східній частині міста. Загальна площа розроблення детального плану території -6,77 га, площа земельної ділянки, яка відводилась під будівництво 27 ми одноквартирних житлових будинків садибного типу - 3,1 га.

В результаті чого, на спільних зборах учасників АТО та виконавчого комітету міської ради проведено жеребкування, з метою визначення номерів ділянок, які надаватимуться військовослужбовцям, які звернулися до міської ради про виділення їм земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків.

10 листопада 2016 року рішенням сесії Сквирської міської ради №242-12-VII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам – учасникам АТО» надано дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у власність 27 ділянок.

Новій вулиці у м. Сквира, на честь захисників рідного краю, присвоєно назву - Героїв Сквирщини.

17 листопада 2016 року Сквирським міським головою В.А.Скочко вручено дані рішення учасникам АТО та членам їх родин.

 

Виконавчий комітет Сквирської міської ради.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: