(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Ми прагнемо надати більше сервісних послуг - Павло Козирєв

Дата публікації 6.11.2018 9:45:10
 

Вшанування професіоналізму та досвіду наших ветеранів - головна мета заходу на Білоцерківщині

«Ми вшановуємо професіоналізм та досвід наших ветеранів у спільній важливій справі - наповненню бюджету України, розвитку її економічної, соціальної та культурної сфери. Щиро дякую за все, що було зроблене Вами за роки плідної праці», – зауважив начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, вітаючи ветеранів податкової служби зі святом – Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Державної податкової служби України. Подяками за сумлінну працю на ниві податкової служби були відзначені ветеранам служби: Паньков Олександр, Хайлов Анатолій, Єнтіс Тамара та Кучеренко Павло.

Крім того, до урочистостей та привітань долучились депутати, органи місцевого самоврядування та представники бізнесу. Зокрема народний депутат України Хвича Мепарішвілі щиро подякував колектив за своєчасне наповнення місцевих бюджетів та вручив диплом керівнику Білоцерківського осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Щербатюк Вірі .

Слова вдячності лунали і від Білоцерківської районної державної адміністрації Володимира Толочко, Київської обласної торгово-промислової палати Олександра Рябоконя, ПРаТ”Росава” та ТОВ „Білоцерківхлібопродукт”, які також вручили дипломи найдосвідченішим ветеранам служби: Кісліциній Тамарі, Поруновій Тетяні, Глиняній Надії та Григоренко Тетяні.

В свою чергу, від імені всіх присутніх, зі словами вдячності за теплі слова та увагу виступила керівник Білоцерківського осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Щербатюк Віра.

Наприкінці урочистостей Павло Козирєв вручив ветеранам подарунки та побажав усім присутнім здоров’я, добробуту, довгих та щасливих років життя.

 

Білоцерківське управління

 ГУ ДФС у Київській області

 

 

За 9 місяців 2018 року від платників податків 7-ми районів Білоцерківського регіону до державного бюджету надійшло понад 1,1 млрд. гривень, до місцевих бюджетів – 1,3 млрд. гривень

 

За 9 місяців 2018 року від платників податків 7-ми районів Київщини, які обслуговує Білоцерківське управління ГУ ДФС у Київській області до державного бюджету надійшло понад 1110320,9 тис. гривень, до місцевих бюджетів – 1353818,6 тис. гривень. Про це повідомив начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв під час брифінгу 30 жовтня.

Коментуючи надходження у розрізі основних платежів, він відзначив, що найбільше доходів у місцеві бюджети дають такі податки: ПДФО, ЄСВ, єдиний податок, земельний податок.

Від плати за землю місцеві скарбниці отримали понад 129001,4 тис. гривень. Зі сплати єдиного податку на потреби регіону надійшло 22250,1 тис. гривень. Податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) сплачено 891 621,5 тис. гривень, єдиного соціального внеску (ЄСВ) – 1126715,0 тис. гривень.

Білоцерківське управління

 ГУ ДФС у Київській області

 

Ми прагнемо надати більше сервісних послуг - Павло Козирєв

 

«Ми прагнемо надати більше сервісних послуг», - на цьому наголосив начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв під час брифінгу 30 жовтня.

«Логіка реформи – розділити діяльність фіскальної служби не за територіальною ознакою, а за функціональною. Розподіл за функціональною ознакою розриває корупційні зв’язки, не допускаючи прямого спілкування між платником і адмініструванням. Тобто, контрольно-перевірочна  функція тепер тільки на обласному рівні», - підкреслив Павло Козирєв.

Він також відзначив важливість такої технології, як персональний електронний кабінет платника. «Безумовно реформа іде в напрямку «цифри», що дозволяє податківцям більш ефективно працювати та обробляти більший обсяг інформації. Більшість юридичних осіб вже опанували цю технологію, чого не скажеш про фізичних осіб-підприємців чи громадян. Дуже багато часу витрачається на опрацювання звітів у паперовому вигляді та занесення їх до електронних баз даних», - пояснив Павло Козирєв.

Він назвав основні переваги електронного сервісу ДФС, серед яких: уникнення черг при поданні звітності; гарантія автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та описок; оперативне оновлення форматів документів (у разі зміни форм податкових декларацій, інших документів, які є підставою для нарахування і сплати податків, або при введенні нових форм декларацій платник податків автоматично отримує можливість оновлення версій форматів); можливість отримання інформації щодо стану розрахунків стосовно сплати податків та заборгованості перед бюджетом.

Говорячи про структуру Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв зазначив, що до управління після реорганізації входить: відділ адміністрування податків та зборів фізичних осіб-підприємців, відділ адміністрування податків та зборів юридичних осіб, відділ погашення боргу, Державні податкові інспекції (ДПІ), які знаходяться у кожному районі; Центри обслуговування платників податків (ЦОП); спеціаліст з IT.

Павло Козирєв нагадав, що Білоцерківське управління обслуговує Білу Церкву та Білоцерківський, Володарський, Рокитнянський, Ставищенський, Таращанський, Сквирський та Тетіївський райони. Загалом це майже 20 тис. фізичних осіб-підприємців та понад 10 тис. юридичних осіб.

Білоцерківське управління

 ГУ ДФС у Київській області

 

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: