(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

До уваги забудовників Сквирщини!

До уваги забудовників Сквирщини!

Щодня у різних куточках України розпочинається будівництво чи то нового житлового будинку чи то нового торгово-розважального центру. Київська область не є винятком. Орієнтуючись на нові дизайнерські тенденції, кожен хто розпочинає будівництво намагається надати майбутньому об’єкту індивідуальності, не використовуючи перевірених часом проектних рішень типових проектів. Як наслідок, необмірковані, поспішні ідеї, втілені в будівництво, призводять до виникнення непередбачуваних ситуацій під час експлуатації об’єктів.

Проведеним аналізом стану дотримання вимог пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту державних норм та правил на нововведених до експлуатації об’єктах виявлено ряд типових порушень, які допущені під час будівництва, а саме: недотримання протипожежних відстаней між будівлями та спорудами, відсутність або непридатність до використання мереж протипожежного водопостачання, недостатня кількість та зменшені розміри евакуаційних шляхів і виходів, невідокремлення протипожежними перешкодами дільниць з різними характеристиками пожежної небезпеки, відсутність автоматичних систем протипожежного захисту тощо. Крім того, будівельниками, з метою економії, застосовуються будівельні матеріали                  з невизначеними показниками пожежної небезпеки. Всі вищевикладені фактори збільшують ризик виникнення пожежі, сприяють тривалому часу її виявлення, швидкому розповсюдженню, пізньому оповіщенню та тривалої евакуації людей, низької стійкості будівельних конструкцій до небезпечних факторів пожежі, і як наслідок масової загибелі та травмування людей, значних матеріальних збитків. Усунення вказаних порушень, допущених під час будівництва, на функціонуючому об’єкті, як правило, потребує значних капіталовкладень, довготривалого припинення експлуатації, а в частині випадків є взагалі неможливим.

Для отримання кваліфікованої консультаційної допомоги під час проектування та будівництва пропонуємо Вам звертатися до органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки щодо видачі технічних умов до інженерного забезпечення та розгляду проектної документації.   

 

                                                                               Сквирський РС ГУ ДСНС

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: