(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Цього року 28 квітня відзначається День охорони праці під девізом: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки здоров’я на роботі

Дата публікації 28.4.2021 13:43:0
 

Відзначення Дня охорони праці

   Цього року 28 квітня відзначається День охорони праці під девізом: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки здоров’я на роботі». З нагоди відзначення цієї дати у Сквирській громаді проведено ряд заходів.

   Головний спеціаліст - інспектор з праці Сквирської міської ради Поспелов Ярослав Леонідович та  інженер з охорони праці ДНЗ «Сквирське ВПУ» Прокопенко Ніна Олександрівна взяли участь в онлайн конференції, присвяченій Дню охорони праці в України. Сквирською міською радою організовано проведення семінарів в  ДНЗ «Сквирське ВПУ» та КУСМР «Центр надання соціальних послуг», які були проведені інженерами з охорони праці Олексієнко Анжелою Миколаївною та Прокопенко Ніною Олександрівною.

   Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати що підвищення рівня культури охорони праці – це запорука забезпечення здоров’я та життя працівників.

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: