(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

7-го квітня відзначається Всесвітній день здоров’я

Дата публікації 7.4.2021 11:27:45
 
7-го квітня відзначається Всесвітній день здоров’я.
 
Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою ВООЗ. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято.
 
Зрозуміло, що на протязі всього життя кожна людина намагається жити так, щоб бути щасливою, щоб не хворіти, займатись улюбленою справою, проводити свій час разом з близькими та рідними, тощо. Тобто вже десь на інтуїтивному рівні кожен розуміє поняття здорового способу життя.
Найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і здоров'я, коли наздоганяє якась проблема, з'являється хвороба чи нездужання. Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою, турбота про своє здоров'я повинна бути способом життя.
Отже, старайтесь дотримуватись наступних принципів:
— живіть в злагоді з собою;
— вчіться радіти життю;
— менше хвилюйтеся, а більше посміхайтеся;
— вчіться долати стрес, пам’ятайте: джерело стресу — не події самі по собі, а наше сприйняття цих подій.
 
Важливо пам’ятати: найбільше щастя в житті - здоров'я! Не випадково, вітаючи один одного з днем народження або з приводу іншого свята чи події, ми бажаємо здоров'я і щастя. Дійсно, ці два поняття нерозривно взаємопов'язані. Безперечно, без здоров'я не може бути щастя.
Інформування підлітків і молодих людей про принципи здорового способу життя - один із головних напрямків роботи «Клініки, дружньої до молоді», що працює м. Миколаєві на базі МДП №4 по вул. Чкалова, 93. У діяльності лікувального закладу переважає профілактична спрямованість, що допомагає формувати у молодого покоління імідж освіченої культурної, а головне - здорової людини, здатної подбати про збереження свого здоров’я.
Бажаємо Вам бути здоровими та щасливими!
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: